Elmadağ'da Halk Günleri Devam Ediyor.

Çarşamba günlerini halk günü olarak belirleyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

Belediye Haberleri 14.11.2013 14:20:56 0
Elmadağ

Çarşamba günlerini halk günü olarak belirleyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

 

Başkan Gazi Şahin,  Çarşamba günleri saat: 09.00 da Halk günü görüşmelerine başlayarak, vatandaşların görüşlerini değerlendirip, talep ve problemlerini daha iyi değerlendirmek maksadıyla Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle halkı dinliyor.

 

Halkımız mutluysa, huzurluysa, biz ancak o zaman mutlu oluruz.”

 

Başkan Gazi Şahin, halkı en iyi şekilde ağırlamak, halkın istek ve sorunlarını değerlendirmeye almak öncelikli görevim diyerek şöyle konuştu: ”Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için, insan merkezli çalışıp, kaliteli hizmet vermeliyiz. Kaliteli hizmet vermek için sorunları doğru analiz edip,  sorunların çözümü aşamasında kararlı adımlar atabilmeliyiz. Bu aşamalarda halkımızın desteği bize ışık tutuyor. Bizim en önemli makamımız halkımızın gönlüdür.” dedi.

 

Başkan Şahin’in çabası vatandaşları memnun etti.

 

Halkla tek tek görüşen, halkın istek ve sorunlarını telefon ile ilgili kurum ya da kuruluşlarla işbirliği içerisinde çözme gayretinde olan Gazi Şahin’in çabası makamda bulunan Elmadağlı vatandaşları memnun etti.

Başkan Gazi Şahin, “Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hiçbir şekilde halkımızı oyalama ve de yapamayacağımız işi sahiplenmek gibi bir işlevimiz olamaz.” diye görüş bildirdi. 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00